OM GHETTOSVEND

Ghettosvend - DJ - Producer

Om Ghettosvend

Jeg er Gsvend aka Ghettosvend. Jeg blev fanget af musik, da jeg var ca. 10 år gammel og begyndte hurtigt at lave re-edits af sange med to båndoptagere og pauseknapsmix. Senere opgraderede jeg to et anlæg med dobbelt kassetteafspiller 🙂

Som 12 årig fik jeg et anlæg med pladespiller og startede med at samle på plader. Da jeg som 13-årig startede i ungdomsskolen i Odder, var det blot naturligt at søge om bag DJ-pulten i caféen der. Det var en udfordring at spille for et publikum, der spændte fra pop til heavy, da jeg selv brændte (og brænder) for hip hop, soul, house og disco…

Ghettosvend er beatproducer

Efter at have leget med 4-sporsbåndoptager og Protracker på Amiga 500, fik jeg fat i en Emax I og Atari computer med Cubase. Det skete samtidigt med at Kong Winther, DJ AOK og jeg startede rapgruppen Beat Around The Bush, som senere blev omdøbt til ‘Kongehuset‘.

Pt. bruger jeg også Native Instruments Maschine og Logic til at lave beats på, men glæden ved trommemaskiner og synths hænger ved.

Ghettosvend er også DJ og pladesamler

Al den beat produktion og DJ’ing krævede flere vinyler og pladesamlingen voksede… og voksede … og voksede. Det og min store interesse i at finde de bedste grooves på tværs af genrer, placerede mig ofte bag DJ-pulten i klubber rundt omkring i Danmark.

Som DJ spiller jeg fra gården til gaden og ud til stranden uden skelen til genrer eller årstal.